• 深圳中小学课外辅导机构名师
  • 深圳中小学课外辅导机构名师
  • 深圳中小学课外辅导机构名师
 
所在位置:首页 › 信息中转
品善教育-深圳中小学课外辅导机构
信息中转
2014中考备考:初三英语每日一练
来源:新东方在线 发布时间:2014-02-21 21:04:13 编辑:丁丁 点击: 人次

  题目:

  阅读下面短文,然后根据短文内容,从各题所给的A、B、C、D四个选项中,选出一个最佳选项。

  We are living a fast life It seems that everything has to be fast, for example, 46 food, fast Internet, fast roads, fast money.Every day we try to get things done 47 , but there are some moments that we have to slow down and enjoy our lives.

  We are always 48 every day.I have to work eight hours or more a day at my full-time job.When I get home, it's always over seven o'clock.I make an effort(努力) to 49 something.I try to find a bit of time for my hobby-writing.I hardly ever write and work 50 weekends.Those are my days to try to recharge(休整)and reduce(减少) the stress from my work.I sleep on the sofa during the day, 51 some beer in the open air or go out for a picnic if the weather is nice.

  What I'm trying to say is this: if you don't take some time to slow down once in a while(偶尔) and 52 your life, it will pass you by.You can be unhealthy both in body and mind if you don't take the time to relax.So this weekend, don't make any 53 .Just get up on Saturday morning 54 your body says it's time to get up.Make some coffee, step outside and get 55 fresh morning air, turn on the radio and prepare yourself for nothing.

  46.A.good B.fast C.slow D.cold

  47.A.specially B.seriously C.directly D.quickly

  48.A.busy B.happy C.free D.sad

  49.A.drink B.buy C.write D.say

  50.A.with B.except C.in D.on

  51.A.eat B.drink C.take D.get

  52.A.spend B.share C.enjoy D.relax

  53.A.plans B.mistakes C.noises D.sentences

  54.A.but B.when C.what D.so

  55.A.any B.many C.no D.some

  参考答案:

  46.B 47.D  48.A  49.C  50.D  51.B  52.C  53.A  54.B 55.D

本文链接地址:http://www.pinshan100.com/bin/2014-02-21/452.html
品善教育-深圳中小学课外辅导机构 畔山校区:罗湖区莲塘畔山路43号二三楼 咨询电话:25709131 / 华丽校区:罗湖区华丽花园裙楼一层A2A8 咨询电话:25288011
东晓校区:罗湖区东昌路今日家园裙楼二楼56-58号 咨询电话:25252585 / 桂园校区:罗湖区宝安南路3097号洪涛大厦二楼 咨询电话:25982887
民办非企业单位登记证书证号:粤深罗 民证字第 010218 号民办学校 / 办学许可证证号:人社民 144030370000301 号
关键字:深圳一对一辅导班深圳一对一教育机构深圳中小学课外辅导机构赏识教育机构
©2014 PinshanEducation. All rights reserved. 深圳品善教育版权所有 粤ICP备12083132号 网站地图   网站建设:明锋工作室